Nieuwe en tweedehands velgen

Nieuwe en tweedehands velgen

Het installeren van de juiste velgen op uw banden is belangrijk voor de juiste pasvorm en veiligheid van uw banden. Bij MS Eco Banden hebben wij een grote voorraad nieuwe en tweedehands velgen in ons magazijn. Met onze montageservice bent u verzekerd van een professionele vervanging van uw velgen.

+31 6 42152598

Heeft u vragen? Bel ons gerust of maak een gratis afspraak.

geweldig team
geweldige resultaten
Eerlijke prijzen

Lichtmetalen en stalen velgen

Er zijn verschillende soorten velgen. In grote lijnen kunnen we de categorieën indelen in stalen en lichtmetalen velgen. De keuze hangt af van wat jij belangrijk vindt. Als u een glanzende en sportieve look wilt uitstralen, raden wij u aan om lichtmetalen velgen te kopen. Lichtmetalen velgen zijn roestbestendig en licht van gewicht.

Vind jij veiligheid belangrijker dan uiterlijk? Dan raden wij u aan om stalen velgen te kopen. Stalen velgen gaan langer mee en zijn robuuster dan lichtmetalen velgen. Stalen velgen zijn bovendien beter voor uw portemonnee dan lichtmetalen velgen.

Reparatie van velgen

Zijn uw velgen niet meer zoals vroeger? Zijn uw velgen dof, verkleurd of heeft u een stoeprand geraakt? Bij MS Eco Banden bieden we betaalbare reparatiediensten. Wij zorgen ervoor dat uw velgen volledig gepolijst en volledig gerepareerd worden. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en middelen om uw velgen 100% te herstellen. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u verder.

Met onze unieke garantieservice bent u verzekerd van professionele reparatie van uw velgen. Wij gebruiken alleen de nieuwste technologieën en producten om uw velgen in volledig nieuwe staat te krijgen

Welke dienst krijgt u?